Android aplikacija

iPhone aplikacija
Do završetka izgradnje studentskog doma, studenti koji dođu studirati u Dubrovnik zasigurno će biti zadovoljni kvalitetom obroka ponuđenim u ugostiteljskom objektu TUTTOBENE na adresi Šetalište kralja Zvonimira 29 (šetnica u Uvali lapad), koji ima sklopljen ugovor o pružanju usluga studentske prehrane s Ministarstvom znanosti i obrazovanja. Vjerujemo da će raznovrsni meniji zadovoljiti ukuse i onih najzahtjevnijih.


Subvencionirana prehrana na raspolaganju je svim redovitim studentima.


Da bi mogli koristiti povoljnosti studentske prehrane po subvencioniranim cijenama studenti trebaju posjedovati tzv. X-icu (X-ice se dobiju u studentskoj referadi pri upisu, a precizne upute mogu se naći na www.srce.hr).

Saldo na X-ici možete provjeriti na stranici:  www.cap.srce.hr/ProvjeraSaldo.aspx

Student plaća 7,00 kuna za kompletan dnevni obrok (juha, glavno jelo s prilogom, salata), dok Ministarstvo znanosti i obrazovanja sufinancira  16,10 kuna po obroku, što čini ukupnu cijenu studentskog obroka od 23,10 kuna. 

Početkom akademske godine Studentski centar raspisuje natječaj za subvencioniranje prehrane studenata. Subvenciju u iznosu 2,00 kn po obroku: 38,00 - 46,00 kn mjesečno (za studente koji imaju pravo na 1 obrok dnevno) ili 120,00 kn mjesečno (za studente koji imaju pravo na 2 obroka dnevno) uplaćuje Grad Dubrovnik na tekući račun studenta putem Studentskog centra.

Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata (NN, broj 120/13 i 8/14) utvrđuju se uvjeti i način ostvarivanja prava na potporu Ministarstva nadležnog za visoko obrazovanje za pokriće troškova prehrane studenata, vođenje evidencije korisnika potpore, uvjeti za pružanje usluge te obveze davatelja usluge prehrane studenata.

Sukladno Pravilniku korisnicima potpore koji imaju prebivalište ili boravište u mjestu koje je slabo prometno povezano s mjestom studiranja posebnom odlukom Ministarstva dodjeljuje se razina prava 2 (2 obroka dnevno).